SCHUBERTH

SCHUBERTH


Kopfschutz - Daar staat SCHUBERTH voor, al meer dan 70 jaar. Sinds de jaren ’40 zijn ze al bezig met het produceren van helmen voor verschillende beroepstakken. Vanaf 1954 kwamen de eerste motorhelmen van SCHUBERTH op de markt. Het begin van een succesvol merk!

Vanaf 2003 worden hun helmen ontwikkeld en geproduceerd in Maagdenburg. Een team van meer dan 400 mensen werkt daar aan nieuwe ontwikkelingen en manieren om hun producten steeds opnieuw te verbeteren. Dit gebeurt grotendeels in hun eigen windtunnel en akoestisch laboratorium, waar veel aandacht wordt besteed aan zaken als aerodynamica en windruisonderdrukking. Jarenlange kennis die SCHUBERTH hier heeft opgedaan (ze waren de eerste helmfabrikant ter wereld met een eigen windtunnel!) komt tot uiting in de kleinste details.


SCHUBERTH R2 - Een sportieve tourer
Een vlot design en minimalistische uitstraling, dat zijn enkele kenmerken van de SCHUBERTH R2! Naast z'n sportieve ambities heeft SCHUBERTH uiteraard ook door dat communicatie in de helm steeds belangrijker wordt. Om die reden hebben ze net als bij de nieuwe C4, een antenne, twee speakers en een microfoon ingebouwd. Hier kan dan later ‘plug & play’ het optioneel verkrijgbare SC1 communicatiesysteem (ontwikkeld met Sena) worden ingezet. 

Nieuwe jethelm van onze oosterburen - De O1
Naast de succesvolle introductie van de R2 en C4 komt het bedrijf uit Maagdenburg met een volledig vernieuwde jethelm, de O1! Met een opvallend design en hoogwaardige functionaliteit zet SCHUBERTH de geschiedenis van de jethelm in 2018 voort. De nieuwste telg van de helmenfamilie is namelijk volledig herzien. 

Samenwerking met Sena
Na de introductie van het SRC systeem voor de SCHUBERTH C2 was het nog nooit zo eenvoudig om een communicatieset in een motorhelm in te bouwen. Voor diverse helmmodellen heeft SCHUBERTH twee compleet nieuwe communicatiesets ontwikkeld in samenwerking met Sena, nameljk de SC1 (Standard en Advanced) en de SC10U! Uiteraard kunnen deze sets volledig ingebouwd worden in de C3, C3Pro, E1 of de C4 en R2 waardoor het geluidsniveau van de helm niet beïnvloed wordt en je optimaal kunt genieten van je motorrit. 

Meer informatie kunt u terugvinden op www.schuberth.com